onsdag 20. mai 2015

Rabarbarasaft på 1,2,3









1.
Gå på rabarbraslang i naboens eller svigerfars hage om du ikke har egen rabarbara ...







2. Skyll godt, hakk, og kok 1 kg rabarbara med 0,75 l vann i ca 5 min.








3. Finn sil eller klede, sil over en bolle, la bitene ligge i silen og la renne av i 30 min.

4.
Vask kasserollen eller finn en ny. Kok opp igjen. Denne gang m saften av en halv sitron og ca 2 dl sukker. Kjøl litt ned og hell over på veldig ren flaske og sett på kork. Putt i kjøleskap. Smaker ganske så godt, men det aller beste er vel egentlig den fine fargen!



1 kommentar:

  1. "馬頭明王"



    [南無藥師琉璃光如來]


    [南無大勢至菩薩]



    (大佛頂首楞嚴經)



    {南無大方廣佛華嚴經} {南無華嚴海會佛菩薩}


    SvarSlett